Hlavní obsah
Článek

Letos jí bude sedmašedesát, ale od dob, kdy zářila jako hlasatelka z televize, se skoro nezměnila. Marii Tomsovou jsme sice potkali na kosmetickém veletrhu, ale poté, co nám vyzradila svůj recept na tvář bez vrásek, nechápeme, co tam dělala.

"Nejlepší na pleť je vepřové sádlo, které si sama vyškvařím. Jednou za čas ho naplácám na obličej, a to je nejlepší pleťová maska, jakou si dovedete představit," svěřila, že vlastně lepší výběr na kosmetické potřeby by měla spíš v masokombinátu.

"Mám i dobré geny, ani maminka a tatínek neměli vrásky. Na kosmetice jsem byla naposledy loni v červnu," šokovala hlasatelka, která občas používá i masky z banánů nebo okurek. "Loni v červnu jsem byla u paní Zuzanky, která mi jezdila po obličeji takovým jakoby „robertkem“, do kterého jsou zabudovány jehličky a vitamíny," dodala Tomsová.

Už roky stejný recept má i na udržení štíhlé postavy. "Už asi padesát let mám stále stejnou sestavu cviků. Cvičím každé ráno, nesnáším hromadné cvičení, zapocená v tělocvičně a pak ve společných šatnách bych se necítila dobře," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám