Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsných reklamních praktik se rozhodla využít nová internetová seznamka Ashley Madison. Ta totiž nejen, že si nechala vytvořit urážlivý a kontroverzní plakát na svou propagaci, ale zároveň použila jako příklad odpudivé manželky fotografii plnoštíhlé ženy, která o tomto využití neměla ani ponětí. Dvaatřicetiletá Američanka, jež je na snímcích jen velice spoře oděná, je nyní právem rozhořčená.

Samotná filosofie nové seznamky je přitom při nejmenším zarážející. Je totiž zaměřena na ženaté muže, které jejich vlastní mnželky spíš odpuzují a oni by rádi našli prostřednictvím tohoto webu milenku. Na propagačním plakátu pak nad fotografií plnoštíhlé ženy, jež je známá jen jako Jacqueline, stojí nápis: „Vyděsila vás včera v noci vaše žena?“ Na další verzi plakátu se pak nachází hubená kráska, která je souhlasně ‚odfajfkována‘ a pod ní se nachází opět plnoštíhlá Jacqueline s červeným křížkem a s vybízejícím komentářem: „Říkáme to tak, jak to vidíme. Ashley Madison. Život je krátký. Mějte aférku.“

Dvaatřicetiletá Američanka Jacqueline uvedla, že snímky byly pořízeny před několika lety a následně bez jejího vědomí prodány do fotografických agentur.

„Na světě je obrovský problém týkající se ženského studu, a to nejen u silných žen, ale u všech. Když uvidí ženu s velikostí 34, začnou si říkat: ‚Pokud nezůstanu štíhlá, můj muž mě začne podvádět‘,“ říká rozhořčená Jacqueline, která dodala, že taková reklama podporuje dojem, že tlustí lidé si nezaslouží lásku a věrnost.

Samotná Američanka však se svými proporcemi rozhodně problémy nemá a říká o sobě, že je krásná stejně jako ostatní ženy s jakýmikoli velikostmi oblečení. Dokonce své tělo ráda vystavuje na svých pornografických stránkách Juicyjackie.com.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám