Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oplácaná hvězda vlastní reality show Mama June (39), vlastním jménem June Shannon, se pohybuje na tenkém ledě. Ameriku šokovaly zprávy o tom, že televizní hvězda skončila minulý týden za mřížemi společně s partnerem Genem Doakem.

Pár zaparkoval u čerpací stanice v Alabamě, kde se prý hlasitě a bouřlivě hádal. K hádce byla přivolána policie, která později prohledala vůz i oba aktéry. Na místě podle všeho našli větší množství kokainu, injekční stříkačky a další příslušenství.

Mama June jen několik dní před incidentem pěla na sociálních sítích na svého partnera ódy. Věnoval jí totiž prsten, kterým se zavázal, že ji v blízké budoucnosti požádá o ruku. Nešlo tedy přímo o žádost, ale o její předzvěst.

„Je to tak sladké, že mi Geno dal slib, že se dočkám dalšího prstenu,“ lákala na svém Twitteru fanoušky na nové epizody vlastní reality show. S Genem je maminka malé Alany „Honey Boo Boo“ Thompson tři roky a jedná se o její první vztah od rozchodu s bývalým partnerem Sugar Bearem v roce 2014.

Uvidíme ovšem, jestli se June, jejíž nekonečný boj s nadváhou diváci mohli sledovat, zásnub vůbec dočká. Hrozí jí totiž až rok vězení, nemluvě o tom, že je matkou nezletilé dcery. Její partner Doak byl v minulosti zatčen několikrát, převážně za krádeže a vloupání.

Reklama

Další články

Načítám