Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tatérka a maskérka Kat Von D (30) nedávno porodila krásného synka Leafara. V minulosti se svěřila, že jej s manželem Rafaelem Reyesem hodlají vychovávat jako vegana a nechtějí ho očkovat. Právě tento komentář však její fanoušky velmi rozlítil a na její rodinu se snesla vlna ostré kritiky.

Aby vše uvedla na pravou míru, sdílela na svém YouTube kanále video, kde vše vysvětluje. „Když jsem byla těhotná, měla jsem o vakcinaci nějaké pochybnosti. Zjistila jsem si veškeré informace a konzultovala vše s naším pediatrem. Po nedávných událostech jsem se však poučila a nehodlám informace, které se týkají zdraví našeho dítěte, sdílet veřejně,“ vysvětlila.

Kritika na hlavu umělkyně se však snesla nejen kvůli vakcínám. Fanoušci ji nařkli také z antisemitismu a nacismu, což jsou mnohem závažnější obvinění. Těmto nařčením čelila už v roce 2008, kdy točila televizní pořad Miami Ink. Kat tvrdí, že během natáčení byla sexuálně obtěžována, a nakonec musela kvůli tomu pořad opustit.

Dostala sice vlastní show LA Ink, ale útočník jako pomstu rozšířil drby o tom, že je Kat nacistka. „Přes noc jsem byla obviněna z antisemitismu a neměla nejmenší ponětí, jak se s tím vypořádat. Mluvčí pořadu mi poradil, abych tomu nevěnovala pozornost a nechala vše vyšumět.“

Pomluvy však nevyšuměly, a i po letech si kvůli nim na tatérku někteří ukazují prstem. Sama tvrzení označuje za ošklivé lži. „Mám teď syna a když vidím všechny ty ohavné komentáře, nemůžu jen tak sedět a nic nedělat,“ odůvodnila své vyjádření s tím, že si nepřeje nic jiného, než se posunout dál.

Reklama

Další články

Načítám