Hlavní obsah
Článek

Talentovaný zpěvák Sam Smith (31) přiznal, že je otevřený více možnostem, co se týče jeho pohlavní identity. Prozradil to v pořadu Weigh Interviews. „Vaše pohlaví vás neidentifikuje, jste prostě vy. Jste váš vlastní výjimečný výtvor,“ řekl.

„Takhle to beru. Nejsem mužem ani ženou, myslím že se pohybuji někde mezi tím,“ doplnil. Svěřil se také s více detaily z osobního života. Například s tím, jak si celý život pohrával s myšlenkou, že by se nechal změnit na ženu.

„Občas jsem si sedl a přemýšlel nad tím, jestli chci změnu pohlaví. Stále o tom přemýšlím, ale nemyslím si, že to opravdu chci.“

Zdaleka to však není jediné kontroverzní téma, které zpěvák v rozhovoru načal. Celý život bojuje s přebytečnými kily, která ho trápila už od dětství. Dokonce přiznal, že první liposukci podstoupil ve 12 letech.

„Když jsem byl malý, byl jsem oplácaný. Postupně se to zhoršovalo. Když mi bylo 11, šel jsem k lékaři. Byl jsem přesvědčený, že nadváha ovlivňuje mou náladu a můj život. Podstoupil jsem liposukci ve 12 letech,“ svěřil Smith s tím, že byl tehdy ze zákroku sice nadšený, ale samotná operace nepomohla ničemu, protože nezměnil svůj přístup k jídlu.

Smith, který se v loňském roce rozešel s dlouhodobým partnerem, hercem Brandonem Flynnem, se později na Twitteru vyjádřil, že mu tento rozhovor velmi pomohl a změnil mu život v mnoha směrech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám