Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spíš než modeling a herectví živí Nikol Moravcovou (36) sociální sítě. Není se tedy čemu divit, že si ji vybrali jako moderátorku nové online reality show Instahero s podtitulem Česko – Slovensko hledá influencera. Do projektu se Nikol vrhla i přesto, že čeká svého prvního potomka.

„Každý mi řekl, že si musím splnit to, po čem jsem vždycky toužila. Já jsem vždycky snila o tom moderovat reality show, tak to vlastně stíhám,” říká Nikol, která je tváří soutěže, ve které zápolí deset hrdinů - finalistů, kteří mají ambici změnit budoucnost internetu. Finalisté postupně plní každý víkend výzvy, které jsou zaměřené na jednu z problematik internetu, např. etika, hejterství, Instagram vs. realita. Snaží se přesvědčit svoje sledující a odbornou porotu, že právě oni by měli získat titul Instahero 2019.

„Hledáme multitalentovaného člověka, který dokáže svým chováním inspirovat ostatní a který dokáže nejen fotit, editovat a natáčet, ale především tvořit zajímavý a motivující obsah. Internet dokáže ovlivňovat velmi mladé lidi a během soutěže na to z nejrůznějších úhlů poukážeme,“ říká moderátorka, která je v šestém měsíci těhotenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám