Hlavní obsah
Článek

Starší sestra v říjnu provdané princezny Eugenie Beatrice už prý také slyší znít svatební zvony. Alespoň to předpovídají zdroje blízké královskému paláci, které mají jasno: do konce tohoto roku proběhnou zásnuby a na jaře příštího roku bude svatba. S kým? S pohledným podnikatelem Edoardem Mapellim Mozzim.

S Mozzim princezna randí několik měsíců, díky rodinám se ale znají mnohem déle. I z toho důvodu lidé znalí královských poměrů předpokládají, že ještě před Vánocemi budou oznámeny zásnuby. Beatrice je navíc údajně po vzoru sestry do vdavek zapálená, stejně tak do zakládání rodiny.

S tím už má Mozzi své zkušenosti. Je otcem dvouletého syna. Beatrice v minulosti dlouhých deset let strávila po boku Davea Clarka. Rozešli se v roce 2016.

Mozzi je úspěšným podnikatelem v oblasti realit. V roce 2007 založil firmu Banda, která se zaměřuje na hledání nemovitostí pro bohaté klienty. A daří se jí zřejmě dobře, zahraniční zdroje jej označují za „multimilionáře“. Podnikatel se rovněž angažuje v charitě, což je u královského dvora vítaná aktivita. Charitativní byla i galavečeře v londýnské Národní portrétní galerii, kam pár zavítal.

V žilách Mozzimu koluje i trocha modré krve, jeho otec je hrabě Alessandro Mapelli Mozzi.

Reklama

Další články

Načítám