Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ewa Farna (30) neměla ještě ani třináct let, když zažila asi největší potupu ve své kariéře. Při svém historicky prvním koncertě se do ní pustili opilí rockeři a nutili ji, aby svlékla podprsenku a ukázala, jak ji obdařila příroda. „Hulákali na mě: Ukaž kozy!“ vzpomíná na nepříjemný zážitek dnes již uznávaná a respektovaná zpěvačka.

Rodiče se ji při startu kariéry snažili velmi chránit. „Dali do smlouvy klauzuli, že všechno musí být v souladu s křesťanskými zásadami. Táta mě pak vozil na koncerty a hlídal mě,“ řekla v rozhovoru pro Týden Farna. Jenže na jednom koncertu dcerku před šokujícím zážitkem neuhlídal.

„Když na mě letěl asi desátý kelímek, sebrala jsem ho a hodila zpátky. Jenomže jak byl poloprázdný, tak vůbec neletěl a přistál metr ode mě. Pět tisíc mániček začalo řičet smíchy a hulákat: Ukaž kozy!“ vybavuje si Ewa. Nakonec se jí dostalo té poklony, že si jeden z drsňáků přišel po koncertě pro podpis. Dnes už většinou dostává jiné než sexuální návrhy.

„V Polsku mám nejvíc příznivců ve věku mezi dvaceti a pětadvaceti lety, takže mi od nich chodí víc nabídek k sňatku.“ V Polsku bývá také větší návštěvnost na jejích koncertech. „Nedávno na mě přišlo šest tisíc lidí,“ tvrdí čerstvá osmnáctka, která se nedávno rozešla s přítelem Tomášem Klusem.

Ewa se považuje za hodně citlivou bytost. Obrečela nedávný koncert v Uherském Hradišti, během kterého vypnuli proud a vystoupení se muselo zrušit. Bylo jí líto tří tisíc lidí, kteří na ni přišli. „Když jsem si třeba ve třinácti přečetla nějaký hnusný anonym na svém blogu, třásly se mi ruce a třeba jsem ani nešla do školy. Táta mi pak ty vzkazy zakázal číst. Teď jsem vůči anonymům imunní,“ dodala Farna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám