Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je tomu skutečně tak, podle statistik trápí bolest kloubů a zad okolo 50 % lidí nad 50 let. Vědci dokonce tvrdí, že bolesti kloubů se stanou nejzávažnějším problémem budoucnosti. Měli bychom, proto náš pohybový aparát začít chránit včas. Až 65% Čechů pravidelně pečuje o své klouby. Patříte mezi ně?

Základ je správná výživa

Aby se klouby mohly normálně a bezbolestně hýbat, musí být v dobré kondici. To platí především pro vaše svaly, chrupavky a kosti. Správná výživa je nezbytná již při samotném dospívání. Ke zlomu obvykle dochází po 30. roce života, kdy začínají chrupavky mizet rychleji, než je stačí dorůstat. Příjem glukosaminu, kalcia a vitamín C v potravě jsou tedy nezbytnými stavebními materiály kostí a chrupavky.

Foto: https://www.flexi-med.cz
koleno

Pravidelná konzumace vápníku

Pokud nemá tělo dostatek vápníku, začne si ho půjčovat z kostí. Což může mít za následek, že se kosti stávají měkkými a křehkými. Bez nadsázky můžeme říci, že naše tělo drží pohromadě díky vápníku. Proto bychom ho měli pravidelně přijímat.

Vápník z norských lososů

FlexiMed kombinuje hned 8 jedinečných látek s 27 zdokumentovanými účinky na zdraví pohybového aparátu. Základem jsou látky zaměřené přímo na klouby, tedy Glukosamin, kolagen typu II a Vitamín C, který pomáhá udržovat samotnou tvorbu kolagenu pro zdravé chrupavky, cévy a kosti. Další trumf představuje nejčistší forma vápníku z kostí norského lososa, který pomáhá udržovat normální funkci trávicích enzymů, je nezbytný pro funkci nervové soustavy a zdraví kostí a zubů.

Foto: Flexi-med.cz
produkt

Dbejte na správnou výživu

Doplněk stravy FlexiMed je jediná kloubní výživa, kterou můžete vyzkoušet zdarma, pouze za cenu poštovného 49 Kč. Je určen pro každého, kdo chce pečovat o svoji pohybovou soustavu. Ať už svým kloubům chcete usnadnit vývoj v době dospívání, velké zátěže při sportu, většího tlaku způsobeného nadváhou či již přímo pociťujete obtíže způsobené zubem času, FlexiMed je určen přesně pro vás.

Další články

Načítám