Hlavní obsah
Článek

Ne vždy rozhoduje o úspěchu a slávě výška. Do záře reflektorů se dostaly i ženy, jejichž výška mnohdy nepřesáhla ani 160 cm.

Mezi nejkrásnější, ale zároveň i nejmenší světově známé herečky, patří jednoznačně Salma Hayek (57). I přes pouhých 1,57 metru tato slavná Mexičanka oslnila svou krásou a temperamentem řadu hollywoodských režisérů, kteří ji obsadili do svých filmů.

Ještě mrňavější je její kolegyně Reese Witherspoon (47) s výškou 1,56 metru nebo představitelka Veroniky Mars ze stejnojmenného seriálu a filmu Kristen Bell (38), která pro změnu měří pouhých 155 cm.

Snad úplně nejmenší slavnou kráskou je ale zpěvačka Kylie Minoque (55), která vyrostla do pouhých 1,52 metru. Ta je svou malou postavou proslulá a tento nedostatek od začátku své pěvecké kariéry maskuje vysokými jehlovými podpatky.

Jen o jeden centimetr australskou popovou ikonu přerostla herečka a zpěvačka nominovaná na cenu Grammy Hayden Panettiere (29). Další slavné krásky, které dosahují maximálně 160 centimetrů, si můžete dále prohlédnout v galerii níže.

Která "malá" celebrita je vám nejsympatičtější?
Salma Hayek
28,9 %
Reese Witherspoon
13,6 %
Kylie Minoque
4,9 %
Kristen Bell
3,9 %
Emma Roberts
6,2 %
Hayden Panettiere
3,1 %
Hilary Duff
3,3 %
Natalie Portman
24,4 %
Sarah Jessica Parker
6,4 %
Lucy Liu
5,3 %
Celkem hlasovalo 1598 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám