Hlavní obsah
Článek

Nejspíš si ještě pamatujete na snímek Kairy Hrachovcové (49), která zapózovala nahá s poštolkou. Do podobného bohulibého projektu fotografky Jany Pechlátové s názvem Pomáhám přírodě se zapojil i Milan Peroutka (34), který ale oproti herečce zůstal oblečený. Drobnou poštolku ale v jeho případě nahradil orel skalní.

„S Janou už jsme jednou fotili. Její fotky vypadají jako obrázek. Připadám si na nich jako Robin Hood a fakt jsem se s tím lukem cítil. Navíc obdivuju její zapálení pro věc. Byl jsem se podívat v záchranné stanici v Jaroměři. Soužití se zvířaty a touha jim pomáhat je strašně inspirující. Já mám zvířata taky rád. Doma jsme zatím na dvou kocourech, papouškovi, psovi a slepicích,” svěřil se Super.cz zpěvák.

Z focení s orlem měl bývalý účastník pořadu Tvoje tvář má známý hlas respekt. „Musím říct, že když orlovi sundali čepičku a viděl jsem vedle sebe ty žluté oči a dlouhý zobák, trochu jsem znejistěl. Pak jsem dostal radu, abych dravce hladil na bříšku, že bude klidnější, tak jsme navázali vztah. A taky se celkem pronesl. Výbornej trénink na bicák,” směje se zpěvák, který musel udržet pět kilo vážící zvíře.

Spíš než Robin Hood může Milan s novou platinovou barvou vlasů někomu připomínat elfa Legolase. Zpěvák si prý musel na změnu image chvíli zvykat, ale teď si novou barvu užívá.

„Světlá barva mě baví. Jak jsem se toho bál a nechával jsem si nabídku dlouho projít hlavou, tak až na ty mezifáze, kdy jsem vypadal jak Princ Pampeliška, se mi finální výsledek po sedmi hodinách odbarvování líbí. Když mě na vlasy někdo neupozorní, tak už na to ani nemyslím. Jen ta údržba dává zabrat, takže uvidíme, jak dlouho na blonďato vydržím. Ale jsem rád, že jsem si tu změnu zkusil,” říká Milan Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám