Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Harryho Pottera, představitel polovičního obra Hagrida Robbie Coltrane (68) byl poprvé zachycen na kolečkovém křesle. Čeká ho prý operace kolene a téměř nemůže chodit. Už léta bojuje s kloubním onemocněním osteoartritidou, která mu navíc působí značné bolesti.

„Robbie trpí bolestmi už léta. Jeho koleno se stále zhoršuje,“ sdělil zdroj britskému deníku The Sun. „Bez pomoci nemůže vůbec chodit. Zatímco čeká na operaci kloubů v USA, dostal k dispozici kolečkové křeslo. Je to pro něj velmi frustrující, ale doufá, že po operaci bude opět stát pevně na nohou,“ doplnil zdroj.

Před třemi lety lékaři herci sdělili, že musí zhubnout, pokud nechce skončit ochrnutý. Když v roce 2016 točil televizní seriál National Treasure, musel používat při chůzi hůl. „Bolesti mám celý den. Operace odhalila, že v koleni chybí chrupavka a je úplně rozpadlé,“ svěřil tehdy herec televizní stanici Channel 4. Zatím není známo, kdy má Robbie další operaci podstoupit. Nezbývá než doufat, že to bude co nejdříve a herci se od bolesti brzy uleví.

Reklama

Další články

Načítám