Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) zbytečně neutrácí za divoké večírky, drahé dovolené a luxusní módu. Místo toho skupuje jednu nemovitost za druhou. A nyní se ukázalo, že myslí už i na téměř sedmnáctiletého syna Filipa Kratochvíla, jenž je čerstvě zaláskovaný. V centru Prahy, v památkově chráněném domě v luxusní Kaprově ulici, mu pořídila rovnou celé čtvrté patro. A cena? Podle odhadů asi 45 miliónů korun. "Pro začátek už má Filip už v Praze připravené zázemí," uvedla zpěvačka.

Pokud je toto honosné sídlo, které je sice napsané v katastru nemovitostí na Bílou, ale na zvoncích a na schránce už visí jméno Kratochvíl, jen pro začátek, copak asi dostane Filip potom? Rovnou Pražský hrad?

"Život mě naučil myslet na budoucnost. A investovat do nemovitostí považuji za víc než rozumné. Pojišťuji tím celou svou rodinu," řekla Blesku Bílá. Tvrdí, že jestli bude chtít zůstat Filip doma v Otvovicích, bude vždy vítán. "U mě bude mít Filip domov a stabilní zázemí pořád. Jestli ale bude chtít poznat život i za zdmi našeho domu, tak ho jako matka nikdy brzdit nebudu," dodává Lucie, která se dušuje, že bude rozmazlovat vždy i jeho lásky. Filip má nyní svou první velkou, zpěvačku Karolínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám