Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dny tráví doma na pohovce před televizní obrazovkou. Ani tak si ale Ivana Jirešová (47) nenechala ujít slavnostní premiéru nového muzikálu Kvítek mandragory. Bohužel se při jedné ze zkoušek ošklivě zranila a rozdrtila si prst na noze, takže se pár týdnů na jevišti neukáže.

„Premiéru jsem si ale nemohla nechat ujít,“ svěřila se smíchem herečka, která má mít ještě pár týdnů klid na lůžku. Doufá ale, že do role kriminalistky Sylvie co nejdříve naskočí. Doprovod do Divadla Broadway jí dělal přítel Milan Štědra a také dcera Sofie Frida, která nás překvapila zbrusu novým účesem.

Zatímco v loňském roce se po boku maminky objevovala jako brunetka, tentokrát nás překvapila jako blondýnka. „Sofie je obarvená zhruba dva měsíce, moc si to přála,“ svěřila herečka s tím, že radikální zesvětlení vlasů nebylo nejlevnější. Nutno říct, že díky světlejším vlasům se Sofie začíná čím dál víc podobat své mamince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám