Hlavní obsah
Článek

Krásná Irina Shayk (38), partnerka herce Bradleyho Coopera (49), jehož jméno je hojně skloňováno ve spojitosti s oscarovým snímkem Zrodila se hvězda, ukázala vražedně krásné křivky v bikinách na pláži v Miami. Pauzu si modelka dopřála krátce poté, co Lady Gaga vyvrátila zvěsti o údajném románku s jejím partnerem.

Žhavé vystoupení Lady Gaga a Coopera během udílení Oscarů vyvolalo řadu spekulací, o to zajímavější bylo, že Irina vystoupení sledovala z první řady. Svého partnera a otce dcery Ley na akci osobně podpořila a pyšně pózovala po jeho boku na červeném koberci. Dokonce po vystoupení objala i samotnou zpěvačku, bylo tedy vidět, že si z drbů, které kolovaly v médiích, a především na sociálních sítích, nic nedělala.

Uvolněně a bezstarostně vypadala ostatně i na pláži. Irina a Bradley začali randit v dubnu 2015. O dva roky později přivítali na svět roztomilou dcerku. V průběhu jejich vztahu se hojně spekulovalo o tom, že je jejich láska v troskách, spekulace byly často doprovázené snímky páru s vážnými tvářemi. Ani jeden z nich o svém soukromí veřejně nehovoří, a tak nechávají drby přicházet a odcházet. Žádný rozchod ani krize se však evidentně nekoná. Ostatně, kdo by se dobrovolně rozloučil s těmito křivkami.

Reklama

Další články

Načítám