Hlavní obsah
Článek

Po dvou letech znovu stejné zranění. To si přivodil při natáčení seriálu Roman Vojtek (51). Na slavnostní zahájení výstavy filmových klapek, které moderoval, dorazil s ortézou na ruce. „Stalo se mi to při natáčení jednoho seriálu, ve kterém hraju. Rukou jsem zavadil o zábradlí a narazil si ruku,“ vysvětloval herec v Divadle Hybernia.

Shodou okolností to nebylo poprvé, co si poranil prst. Nadvakrát zlomený prsteníček měl i během účasti v show Tvoje tvář má známý hlas, kdy se poranil při jednom z akrobatických prvků. „Asi se mi po té ortéze stýskalo. Moc děkuju paní doktorce Honzové z nemocnice Motol za bezbolestné ošetření,“ svěřil se na sociální síti herec, který má zlomenou kůstku v kloubu.

I přes zranění ale celou akci moderoval s úsměvem a nenechal na sobě nic znát. Na akci také přivítal letošního největšího hosta, výtvarníka Jaroslava Němečka, který vymyslel a namaloval legendární Čtyřlístek. „Čtyřlístek letos slaví padesát let od svého vzniku. Proto se i já můžu díky této akci přidat k oslavám a nakreslil jsem tuto klapku, která zobrazuje naše hrdiny z dětství. Mimo jiné v dubnu startuje v kinech zbrusu nový film Velké dobrodružství Čtyřlístku. Na to se moc těším,“ svěřil výtvarník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám