Hlavní obsah
Článek

Umí být nejen neuvěřitelně sexy, ale před fotoaparátem se s lehkostí promění i v něžnou vílu. Bývalá Miss ČR Zuzana Jandová (36) se rozhodla podpořit dobrou věc. Stala se jednou z tváří projektu, který podporuje opuštěné pejsky, a s jedním z nich si také zapózovala.

Kráska, která v minulosti bojovala s psychikou a byla hospitalizovaná v psychiatrické léčebně v poslední době jen září. To bylo také vidět při focení v lese, kam se s fotografkou Marketou Novak vydala. „Zuzka Jandová, o které jsem slyšela již mnoho superlativů na její krásu, vypadala nádherně. Když si stoupla před fotoaparát, dokázala neuvěřitelné věci, je vidět, že má v sobě úžasný talent,“ svěřila fotografka během focení pro projekt Se psem mě baví svět.

Zuzana v krásných zelených šatech a čelenkou ve vlasech pózovala v mechu jen v šesti stupních. Ani tak neztrácela dobrou náladu. „Focení si neskutečně užívala. Pro Zuzku jsem vybrala mechem porostlý lesík, kde mohla splynout jako krásná elfka. Měla také k sobě vybraného pejska, malého Mikyho, který se trochu ostýchá,“ svěřila Marketa Novak s tím, že všichni doufají, že čtyřnohý mazlíček brzy najde svého nového pána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám