Hlavní obsah
Článek

Romana Jákl Vítová (46) vždy patřila mezi výstavní elitu ženské části českého showbyznysu. Její nejnovější fotografie, které nafotila s Danielem Zahrádkou pro charitativní kalendář, z ní ale udělaly doslova českou včelí královnu. Podívejte se na snímky, podle kterých by Romana z fleku mohla strčit do kapsy nejsvůdnější ženy světa!

"Ráda se zúčastním projektů, které pomůžou tam, kde je potřeba. S manželem pořádáme do roka několik charitativních akcí, které jsou většinou zaměřeny právě na dětské domovy a Jedličkův ústav," vysvětluje svou účast na projektu krásná Romana. Na produkci kalendáře, jehož výtěžek půjde do dětských domovů v České Lípě a Mariánských Lázních, se podíleli talentovaný fotograf Zahrádka spolu se známou vizážistkou Lucií Janků.

"Pokaždé, když fotím s Danem, mám jistotu, že půjde o krásné fotky. Většinou je při práci omezený zadáním klienta. Tady byl Dan sám za sebe a musím říct, že všechny fotky mají jedinečnou atmosféru." Chválou nešetří ani na své dvorní vizážistce. "Lucinka je jedním z nejlaskavějších lidí, které znám. Její velké srdce je vidět i na její práci. Nejenže vás nádherně nalíčí, má i výjimečně uklidňující dotyk. Za ten by měla dostávat příplatek," má jen slova uznání pro oba spoluautory projektu bývalá rosnička a matka dvou dětí Romana Jákl Vítová.

Reklama

Další články

Načítám