Hlavní obsah
Článek

Osmnáctiletá Američanka Taylor Momsen je skutečně nadaná na spoustu činností, kromě modelingu se věnuje herectví a úspěšná je rovněž jako zpěvačka. Díky svým rockovým písním, výraznému make-upu, nekonvenční prezentaci a především hodně odvážným modelům, se stala tato dlouhovlasá blondýnka idolem teenagerů. Momsen to však většinou s odvahou přežene a na většině svých vystoupení ukáže až příliš ze svého štíhlého těla.

Momsen, jež si zahrála například v úspěšném seriálu Super drbna, filmu Spy Kids 2 nebo ve  snímku Grinch po boku Jima Carreyho, je úspěšná i jako modelka. Stala se tváří britského módního řetězce New Look či Madonniny značky Material Girl. Avšak jejímu kouzlu neodolal ani John Galliano, pro kterého Taylor předváděla loňskou podzimní kolekci.

Samotná Taylor se však podle svých slov zhlédla právě ve zpívání: „Hudba je tím, kde mohu být sama sebou. Hraní je snadné. Dělala jsem to dost dlouho a miluji to, ale hrajete jen něčí charakter a nejste to vy. Hudba je víc osobní, protože si ji sami napíšete a předvedete v každém směru podle sebe,“ nechala se slyšet Momsen.

Reklama

Další články

Načítám