Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby se jelo podle původního scénáře, mohla mít Veronika Arichteva (37) doma peklo. Půvabná herečka totiž přijala nabídku zahrát si ve videoklipu mladé dobříšské kapely Robin a v ději s jejím zpěvákem Robertem Štaffenem tvoří pár.

A hereččin manžel, režisér Biser Arichtev, kterému v těle koluje balkánská krev, asi nebude úplně nadšený. Něco jiného je, když milostné scény manželce režíruje sám, jako tomu bylo v seriálu První republika.

"Tak já se s Verčou už znám dlouho, párkrát jsme spolu už spolupracovali a do příběhu se mi moc hodila, tak jsem ji oslovil a ona přijala. Co se týče těch objetí, tak v původním scénáři měly být i nějaké polibky, ale to jsem radši vyškrtnul," svěřil nám Robert Štaffen, podle jehož přezdívky Robin se kapela jmenuje.

"Takže jsme zvolili šetrnější řešení a Verču jsem od tý doby neviděl, ale tak doufám, že to přežila bez újmy od manžela," dodal se smíchem o klipu, který nese jméno Opona. "Vypovídá o tom, co se odehrává v lásce za oponou – když se nikdo nedívá," vysvětloval Robin.

"Píseň a klip jsou o mezilidských vztazích, tajemství a neupřímnosti. Návštěvníci temného soukromého podniku za tučnou úplatu sledují herce. Ti pro ně na jevišti znázorňují čistou lásku, galantnost a vzájemnou oddanost. Když se však opona zatáhne, nikdo neví, co se děje za ní. A tak to chodí i v běžném životě, kde se lidé stále častěji schovávají v mlze lží, výmluv, zpráv, strojených fotek či prázdných postů. Sami se tak svazují neviditelnými provazy a často zapomínají na to nejdůležitější," dodal ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám