Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se začátkem listopadu loňského roku objevila v médiích zpráva, že se herečka Diane Kruger (47) stala matkou, ani ti největší optimisté nečekali, že to hvězda filmu Troja potvrdí. S partnerem Normanem Reedusem (50) si střeží soukromí do takové míry, že nikdy nepotvrdili ani to, že dítě vůbec čekají. Nyní herec, známý ze seriálu Živí mrtví, udělal výjimku.

V rámci Mezinárodního dne žen sdílel na sociální síti čtvrt roku po narození dcery černobílou fotku těhotné Diane s holým pupíkem a opřené o vůz. O tom, jak je pár na slova o privátním životě skoupý, svědčí i komentáře, které se v souvislosti s fotkou na internetu objevily. Některé fanoušky zmátla a ptali se, zda je herečka znovu těhotná, jiní psali, že úplně zapomněli, že mají společného potomka.

A našli se i tací, kteří Reedusovi a Kruger sdílení snímku vyčetli. „Nejdřív na sociálních sítích žádají soukromí pro své dítě a pak sdílí takto soukromý snímek. Okay,“ napsal jeden. „Nesdíleli jste fotky během těhotenství, tak proč teď? Málo pozornosti?“ ptal se trochu kousavě další. Další ve svém komentu odsoudil herečku, kterou prý dřív měl rád, ale teď se mu zdá „otravná“. Po této studené sprše se dalších fotek asi jen tak nedočkáme.

Reedus sdílel těhotenskou fotku Kruger v rámci MDŽ

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám