Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra Ornelly Koktové Charlotte se toho rozhodně nebojí. Její plnoštíhlou postavu doplňují ještě pořádné bujné vnady. A Charlotte je nemá problém ukázat. Fotografii bez podprsenky, kdy vnady zahalují jen opravdu lehce letní šaty, ukázala svým fanouškům.

A hned to pořádně schytala. Některé ženy poukázaly na to, že zemská přitažlivost v případě Charlotte už začala působit. "Copak nevíte, jak vypadají hezký prsa? Takto opravdu ne," napsala jedna z nich. "Dlouhý jak týden před výplatou," napsal další fanoušek. Ty drsnější komentáře Charlotte radši rychle smazala.

Štiková se ale dočkala i zastání. "Ježiš ženský. Zamyslete se nad sebou. Napsat jiný ženě, že je nechutná, vulgární, že má vemena a věšáky, opravdu nenapíše sebevědomá žena, co je sama se sebou spokojená. Nezáviďte a zbavte se tý zlosti, co máte v sobě vůči ženám, co mají krásná velká prsa," zaznělo mimo jiné pod výraznou fotkou.

Ke kterému táboru se řadíte vy?
Líbí se mi to
45,2 %
Nelíbí se mi to
54,8 %
Celkem hlasovalo 3089 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám