Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to téměř rok, co modelka Miranda Kerr (28) přivedla na svět chlapečka, kterého s manželem Orlando Bloomem (34) pojmenovali Flynn Christopher. Jejich syn roste jako z vody a v šedé ušance sladěné s kabátkem byl skutečně rozkošný. Po slavném tatínkovi navíc zdědil krásné hnědé oči, jimiž za několik let možná bude lámat srdíčka holčičkám ve škole.

Miranda byla spatřena, jak v sobotu vychází s malým Flynnem v náručí z jednoho z newyorských hotelů. Sympatická modelka byla jako vždy samý úsměv i ve chvíli, kdy se kolem ní vyrojilo několik paparazzi. Zajímavostí u krásné Mirandy, která je jedním z hlavních andílků značky Victoria’s Secret, je fakt, že již tři měsíce po porodu byla natolik ve formě, že mohla fotit bikiny pro nadcházející sezónu. Od té doby se již na snímcích a módním mole ukazovala v plavkách a spodním prádle běžně.

Společnost Victoria’s Secret si ji dokonce vybrala jako modelku na prestižní událost, kdy se každoročně předvádí podprsenka za několik miliónů dolarů. Letos se jednalo o model Fantasy Treasure s perlami a diamanty za v přepočtu více než 45 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám