Hlavní obsah
Článek

Zatímco Jiří Zmožek (76) z hudební scény zmizel, jeho syn Marcel (53) je stále aktivnější. Na koncertech kromě hitů svého otce zpívá i vlastní tvorbu. Podívejte se, kde prožívá nejšťastnější chvíle.

Marcel zahájil kariéru už v 80. letech v Krocích Františka Janečka. První sólovou desku ale vydal až v roce 2009. Velkou oporou je pro něj manželka Petra, s níž dokonce nazpíval několik duetů. Zpěvák a skladatel u ní našel útěchu po smrti první ženy, která zahynula při autonehodě.

Interpret, který si na nezájem publika nemůže stěžovat, žije už dvacet let v domku obloženém dřevem na okraji Prahy. Tam mu radost dělá fenka border kolie, která přivedla na svět šest štěňátek. Zmožek zapózoval se dvěma z nich, ale i ta poputují k novým páníčkům.

„Pozorovat pejsky, jak si hrají, dovádějí a jejich maminka je vychovává, je lepší než jakákoliv televize. Štěňátek bylo celkem šest, papírování s tím bylo hrůzostrašné, porod proběhl bezvadně a příště, tak asi za dva roky, si jedno štěňátko určitě necháme,“ prozradil Marcel, který plánuje narozeninový koncert s Josefem Zímou.

Reklama

Další články

Načítám