Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože jí po loňské show Victoria´s Secret někteří spílali, že je až příliš hubená, Elsa Hosk (30) často obšťastňuje fanoušky na Instagramu nahými snímky. Tři takové sdílela i tentokrát.

Na dvou z nich můžeme vidět i modelčinu tvář, jak vsedě zakrývá intimní partie dalšími částmi těla, na třetí je vidět modelčino ploché, zpocené bříško, jen s náznakem poprsí a kalhotek.

Elsa odvážnými snímky na sociálních sítích nešetří. Vždy si ale dá pozor, aby jí nevykouklo něco, co nemá, ale dbá na to, aby fanoušky zároveň patřičně nažhavila. Pro Elsu byla loňská fashion show osmou, a konečně se jí dostalo privilegia vynést legendární Fantasy Bra.

Kousek s 2000 krystaly z dílny Swarovski stál téměř 23 miliónů korun a Elsa z něj byla patřičně nadšená. Zhotovit podprsenku trvalo neuvěřitelných 930 hodin. „Nikdy jsem nic takového necítila. Třásla jsem se nervozitou, jak jsem byla nadšená,“ řekla o ikonické podprsence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám