Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Právě teď je ten správný čas na nejvýhodnější nákup kvalitní české matrace, a to s každým rozpočtem! V rodinném obchodě Matrace za hubičku.cz právě probíhá výprodej matrací se slevou až -54 % a s dopravou zdarma po celé ČR. Všechny matrace můžete i vyzkoušet na prodejnách v Praze a Plzni. Výběr je jednoduchý i pokud kupujete matraci poprvé. Skladové zásoby mizí, neváhejte.

Absolutně nejprodávanější matrace roku 2018 teď ve slevě -53 % za 2590Kč + luxusní polštář zdarma!

Ověřena tisícovkami zákazníků v roce 2018. Matrace Favorit Hard 18 je naší nejprodávanější matrací roku 2018. Proč je tak oblíbená? Je příjemně tužší, což je lepší pro oporu páteře, vyrábíme ji z pěn, které se běžně používají u dražších matrací jako je studená pěna s vysokou vzdušností. A hlavně je vybavena příjemným snímatelným a pratelným potahem s dělitelným zipem. V dnešní akci navíc dostanete ke každému kusu luxusní paměťový polštář zdarma. A pro alergiky máme omezenou sérii posledních 40 ks v rozměru 200x90cm v potahu proti roztočům Jojoba za 2690 Kč/ks. Tak neváhejte, dokud jsou, a klikněte na nabídku níže.

Matrace v akci 1+1 v ceně od 2599 Kč za 2 ks dnes navíc s dopravou zdarma po celé ČR

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2 ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -54 %! Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete ještě dnes vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Akce: Přistýlky pro zlepšení spánku na vaší staré matraci či gauči

Pokud potřebujete zlepšit spánek na vaší stávající matraci, krásně se vyspat i třeba na gauči anebo na cestách, přistýlky s paměťovou pěnou od Matrace za hubičku jsou skvělá volba. Přistýlky navíc zmírní otlak na namožené tělo a zejména na unavené klouby a pomohou vám tak ke zlepšení spánku. Všechny přistýlky mají snímatelný a pratelný potah pro perfektní hygienu. Jsou lehké, snadno přenosné a lehce je srolujete a uložíte. Právě v akci od 1590 Kč s dopravou zdarma!

Chcete si matrace nejprve vyzkoušet? Zastavte se ještě dnes na našich prodejnách v Praze a Plzni

Samozřejmostí jsou stejné akční nabídky jako na internetu. Zastavte se u nás na prodejnách a vše si v klidu vyzkoušejte, rádi a hlavně ochotně vám poradíme s výběrem, ať je váš rozpočet jakýkoli. Některé matrace máme i na prodejnách skladem ihned k vyzvednutí. V Praze a Plzni Vám navíc zdarma zajistíme i odvoz a likvidaci vašich starých matrací při nákupu nových. Jak se k nám dostat najdete v odkazu níže.

To nejlepší na konec - představujeme zbrusu novou kolekci matrací pro náročné, v akci právě ušetříte tisíce!

Hledáte pro své záda a klouby jen to nejlepší? Připravili jsme pro vás exkluzivní kolekci superpremiových českých matrací Matracex.cz. Vybrali jsme jen ty nejlepší dostupné materiály a technologie 21. století, jako jsou hybridní, gelové a studené HR pěny s OH až 60kg/m3 a vytvořili kolekci čtyř prvotřídních matrací, kterou pro vás vyrábíme v ČR. Zdravotní Matrace z kolekce MatraceX.cz můžete vyzkoušet na naší prodejně v Praze. Využijte zaváděcích cen a ušetřete tisíce, navíc ke všem matracím záruka 8 let a možnost výměny do 30 dnů zdarma.

Další články

Načítám