Hlavní obsah
Článek

Příběh o údajném otcovství Justina Biebera (30) se i nadále zamotává. Poté, co jeho fanynka Mariah Yeater (20) začala prohlašovat, že porodila známému zpěvákovi syna, Bieber souhlasil, že podstoupí testy otcovství. Do případu se však nyní vložil i bývalý přítel dvacetileté Kaliforňanky John Terranova (19), který tvrdí, že je otcem dítěte on.

Mariah se tak nejspíš snažila „hodit“ otcovství na více potenciálních tatínků. John se údajně s Mariah seznámil na střední škole pro problémové studenty v Las Vegas a chodili spolu několik měsíců. Poté, co se rozešli a matka čtyřměsíčního Tristyna se odstěhovala do Kalifornie, po nějaké době kontaktovala Johna s informací, že je těhotná a on je otcem jejího dítěte.

Samotná Yeater však médiím zarputile tvrdila, že k početí dítěte došlo loni 25. října, a to poté, co ji ochranka zpěváka propašovala po koncertě v Los Angeles do zákulisí. Bieber prý ještě mladé ženě přiznal, že to pro něj byla první sexuální zkušenost.

Mariah žádá zpěváka, aby se podrobil testům otcovství a k věci se postavil jako muž a své dítě náležitě zaopatřil. Pokud by se však tato informace potvrdila, fanynce hrozí dokonce i vězení, jelikož v době, kdy k události mělo dojít, bylo Bieberovi teprve 16 let, což kalifornské zákony považují za trestné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám