Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková by se od ní měla učit. Zatímco česká zpěvačka se nedávno pochlubila fotkou toho, co navařila, snímek od plotny herečky Halle Berry (57) její fotografii úplně zazdil. Na fotce je nahoře bez a na holých zádech se vyjímá hereččino nové tetování.

Její páteř odshora dolů zdobí celkem 26 lístků, zatímco polonahá vaří vejce. Kuchtění si tedy dokáže velmi zpříjemnit, jen co je pravda. Ostatně vaření Berry baví a o své zdravé recepty se ráda dělí s fanoušky na Instagramu. Strava se většinou skládá z velkého množství ovoce a zeleniny.

Halle nikdy neváhá sdílet žhavé snímky své dokonalé figury. O své tělo totiž pečuje nejen zdravou stravou, ale také pravidelným pohybem a jógou. A dřina se jí vyplácí, i po padesátce vypadá skvěle. Cvičí pravidelně s trenérem Peterem Leem Thomasem a videa sdílí na sociálních sítích, aby vyburcovala fanoušky k pohybu. „Je nejtvrději pracující herečkou, jakou jsem kdy potkal. Je opravdovou superhrdinkou,“ řekl o ní Thomas a nelze s ním než souhlasit. Halle vypadá skvěle!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám