Hlavní obsah
Článek

V hereckých šlépějích svého slavného otce se nedal. Syn Luka Perryho (†52) dal přednost bojovým uměním. Ve světě wrestlingu je známý jako Jungle Boy.

Podobu se se seriálovým Dylanem bychom hledali marně. Jednadvacetiletý Jack se může pochlubit kučeravou blonďatou hřívou a stylizuje se do Tarzana. Jeho sportovní kariéra šla po smrti otce dočasně stranou. Jack zrušil několik zápasů a truchlí společně s dalšími pozůstalými.

„Pro každého byl něčím jiným. Pro mě byl především tátou. Miloval mě a ve všem mě podporoval, byl pro mě velkou motivací a přiměl mě udělat pro vše maximum,“ zavzpomínal Jack na zesnulého tátu a dojemně dodal: „Tolik jsem se toho od tebe naučil, a bolí mě srdce při pomyšlení na všechno, co už s tebou neprožiju. Budeš mi chybět každý den, co budu kráčet po Zemi. Udělám vše pro to, abys byl pyšný. Miluji tě, tati.“

Luke Perry měl s exmanželkou Rachel Sharp dceru Sophii (18), již odchod Luka Perryho také velmi zdrtil. Hercova smrt přišla náhle. Sophia kvůli rodinné tragédii opustila Malawi, kde pracovala jako dobrovolnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám