Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) sice tvrdí, že má přítele, její blízká kamarádka a druhá máma Milada Karasová je ale jiného názoru. "Potřebuje pořádného chlapa, který by jí udělal miminko," prohlašuje. Podívejte se na překvapivé video, ve kterém si obě ženy protiřečí.

"Je to absolutně super perfektní holka, které bych přála pořádného chlapa, aby ještě mohla mít ještě miminko, které si moc přeje. Zaslouží si krásný život. Pořádného chlapa nemá. Hodně dlouho je bez partnera," říká Karasová. Jenže... "Mám partnera. Jestli bude druhá svatba, ukáže až čas," tvrdí ale zase překvapivě Pavlína. Neměla by ona sama vědět líp, jaká je její situace? "Jestli má nějaké kamarády, to neřeším. Ale partnera nemá," trvá si na svém bývalá šéfka největší a nejstarší modelingové agentury u nás Milada Karasová. Že by už byl dlouholetý přítel minulostí?

Pavlína Němcová porodila Alaina v pouhých šestnácti letech. Nyní už je takřka v modelingovém důchodu, a tak by na chování miminka měla dostatek času. "Už nemám věk na módní přehlídky. Přenechám to mladším kolegyním," dodala Němcová na křtu knihy Milady Karasové Jak se hledá krása.

Reklama

Další články

Načítám