Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sophie Perry (18) se vyjádřila ke smrti otce Luka Perryho (†52), který zemřel na následky mrtvice. Otce pochopitelně stále oplakává, a tak všechny poprosila o trpělivost. Aby jí dali čas se se smrtí milovaného tatínka vyrovnat.

„Nejsem si jistá, co říkat nebo dělat. Na takovou situaci vás nikdy nikdo nepřipraví. O to těžší je, že se to děje před zraky veřejnosti,“ napsala na svém instagramovém účtu.

Jen několik dní před otcovou smrtí byla Sophie v Malawi, kde dělala dobrovolnickou práci v několika komunitách. Když se dozvěděla o otcově mrtvici, okamžitě se vrátila domů. „Hodně se toho v posledním týdnu stalo. Všechno se odehrálo tak rychle. Dostala jsem se domů z Malawi právě včas, abych mohla být s rodinou,“ řekla.

Sophie také poděkovala fanouškům za velkou podporu, kterou jí vyjadřují. „V posledních 24 hodinách se mi dostalo neuvěřitelné množství lásky a podpory,“ napsala na svém instagramovém profilu. „Nemohu reagovat na stovky krásných zpráv, ale vidím je a moc si jich vážím."

Dcera představitele Dylana z Beverly Hills 90210 není jediná, která oplakává zesnulého herce. K jeho smrti se vyjádřili i herci z oblíbeného seriálu, včetně Shannen Doherty, která ztvárnila jeho seriálovou lásku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám