Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Betka Bartošová se obvykle pohybuje jen na scéně jediného pražského divadla a na konkurzy nechodí. Výjimku ovšem udělala kvůli roli v muzikálu Čarodějka, který bude od 14. září uvádět producent František Janeček (79) ve své GoJa Music Hall.

"Je pravda, že tady jsem nebyla na konkurzu už šest let. A zajímá mě projekt Čarodějka, který se chystá," přiznala Betka, že by si ráda zazpívala čarodějku Glindu, která má opravdu hodně těžké hudební party. "Protože mám hodně jiné práce, intenzivně jsem se připravovala jenom pět šest dní. Navíc jsem se až na poslední chvíli rozhodla, že do toho zkusím jít," přiznala nám.

Tajemno, kouzla a mystika, jichž je muzikál plný, Betku teoreticky velmi lákají. "Když už se bavíme o čarodějích, miluju Harryho Pottera. Mám chuť si ho přečíst zase od začátku," řekla Super.cz. V praxi je to ovšem jiná. "Vím, že nápoj lásky se prý připravuje z kořene mandragory, ale zatím jsem ho nepotřebovala," smála se Betka, která je šťastně zamilovaná.

"Vím, že asi existují lidi s čarodějnými schopnostmi, ale nezabývám se tím. Nikdy jsem si ani nenechala hádat z ruky nebo karet, i když moje kamarádky k věštkyním chodily. Jednak tomu asi moc nevěřím a na druhou stranu bych to ani vědět nechtěla," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám