Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již třetí muzikálová zpěvačka během krátké doby oznámila radostnou zprávu. Prkny Divadla Broadway tak v poslední době otřásl pořádný baby boom. Jako první své těhotenství oznámila Leona Černá Stříbrná, které se podařilo požehnaný stav tajit poměrně dlouho. Jako druhá se svým bříškem pochlubila zpěvačka Lucia Molnárová, a to při představení Kleopatra.

Během populárního muzikálového představení si ale nešlo nevšimnout, že druhé miminko čeká také půvabná Slovenka Zdenka Trvalcová. „Jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství. Na miminko se s manželem i naším synem strašně moc těšíme,“ sdělila nám Zdenka, která vychovává dvouletého chlapečka.

V létě se tak Zdenka podruhé stane maminkou a do té doby chce zpívat na divadelních prknech a koncertovat. „Rodit bych měla v srpnu, takže stále koncertujeme s kapelou Voilá a hraji v Kleopatře. Už vím, že je možné skloubit kariéru s rodinou, takže jsem klidná a vůbec se z toho nestresuji,“ prozradila Zdenka.

Muzikálovou zpěvačku objevil na konkurzu v roce 2001 režisér Filip Renč a obsadil ji do role Octavie v muzikálu Kleopatra. Od té doby na Zdenka na svém kontě mnoho dalších rolí. S Lucií Molnárovou, která je také v požehnaném stavu, se alternuje, obě by měly rodit v srpnu a vrátit se společně na jeviště v říjnu tohoto roku v roli Constance v muzikálu Tři mušketýři.

Reklama

Další články

Načítám