Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době zažívá Eva Decastelo (45) poměrně smolné období. Začalo to závažnou alergickou reakcí, kvůli které musela být hospitalizována na jednotce intenzivní péče a pokračovalo to zraněním nohy.

Když jsme se s ní potkali na veletrhu, který s dalšími celebritami slavnostně zahajovala, tak jsme se jí ptali, jestli se neobává zásahu osudu do třetice.

„Jediná věc, kterou bych do třetice přivítala, je těhotenství. Jinak mně snad nic nehrozí,” smála se Eva.

Rusovlasá kráska se se zraněním vyrovnala statečně. „Chodím na rehabilitace a rázovou vlnu. Je to stále čím dál lepší,” uvedla herečka a moderátorka, na kterou paradoxně pozitivně působí její velké pracovní nasazení. „Musím se starat o děti a s nohou musím hrát i divadlo. Já se uzdravit musím, i když nechci,” říká Eva, která si způsobila zranění v koupelně.

Zajímavé na jejím zranění je, že kráska vysoká 158 centimetrů musí chodit s barevnou dětskou berlí. „Ty pro dospělé jsou na mě moc velké,” krčí rameny s úsměvem Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám