Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Minulý týden fanoušci zajásali, když se objevila zpráva, že se na obrazovky vrátí kultovní seriál Beverly Hills 90210. Když záhy přišla zpráva o zdravotních komplikacích představitele Dylana Luka Perryho (†52), nikdo jim nevěnoval velkou váhu.

Partička z Beverly Hills 90210 měla na seriál navázat v téměř celé původní sestavě. Jasná nebyl jen účast Shannen Doherty alias Brendy a Luka Perryho čili Dylana. Herečka pravděpodobně nepodepsala smlouvu kvůli vyčerpávajícímu boji s rakovinou. Její kolega se měl po mrtvici vrátit na scénu, ale to se bohužel nestalo.

Americký server TMZ informoval o tom, že Luke Perry je po smrti. Herec zemřel v americkém Burbanku. V posledních dnech mu dělali společnost jeho nejbližší včetně syna Jacka (21), dcery Sophie (18) a snoubenky Wendy Bauer.

Luke Perry byl z celé sestavy herecky nejaktivnější. Hrál například v seriálu Riverdale. Režisér Quentin Tarantino jej obsadil do svého posledního filmu Once Upon a Time in Hollywood. Herec se ale jeho premiéry bohužel nedožil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám