Hlavní obsah
Článek

Každou neděli vstupuje Lucia Siposová (43) jako "černá vdova" do půldruhého miliónu domácností. Pro českého diváka je to možná nepříliš známá slovenská herečka, ale pro Slováky je to kabaretní diva NeferNefer, která vtahuje diváky do své show.

V seriálu Černé vdovy je slovenská herečka a zpěvačka Lucia Siposová jako Veronika Majerová pěkný poděs a totálně neschopná se o sebe postarat. Nepracuje, peníze nemá a manžel o ni jako o ženu nejevil zájem. V tom skutečném životě to má Lucia opačně. Už tři roky je hrdou kabaretní divou a múzou NeferNefer v kabaretu s názvem Red Cat Cabaret.

„Před třemi lety jsem otevřela vlastní kabaret. Vždycky jsem si to přála. Chtěla jsem mít podnik, kde by se hrálo, zpívalo, tancovalo, improvizovalo a zapojovalo se publikum,“ popisuje svůj sen herečka, která tak rozšířila své pole působnosti.

„K tomu psaní, hraní, moderování jsem přidala i kabaret. Říkala jsem si, že buď teď, nebo nikdy, pak už se mi nebude chtít,“ tušila.

Začátky ale tahle slovenská diva neměla vůbec lehké. „První sezona byla katastrofální a lidi nechodili. Nevěděli o nás, neměli jsme peníze na reklamu. Byla jsem v dluzích, v minusu, uvnitř úplně stažená a ze stresu mě začalo zlobit zdraví. To bylo špatně. Tehdy si člověk hodně věcí uvědomí, potřebuje něco změnit,“ míní.

A tak se božská NeferNefer dala na dráhu majitelky a producentky zářící a lesklé show, kde zpívá a moderuje. Ostatně svůj zpěv předvedla Lucia už v titulní písni Černé vdovy, kde ji zdatně sekundovaly Jitka Čvančarová (46) a Jana Plodková (42).

Reklama

Další články

Načítám