Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédská kráska Hanna Alström měla být spolu s Carice van Houten hvězdou slavnostní premiéry filmu Skleněný pokoj, která proběhne za týden v Brně. Představitelka princezny Tildy z akční série Kingsmanů bude ale nakonec chybět. A to kvůli radostné události.

Ve filmu se postava Liesel, kterou švédská herečka hraje, postupně stane matkou dvou dětí, a tak pro několik scén museli rekvizitáři a maskéři pro Hannu Alström vytvořit umělé těhotenské bříško z latexového korpusu. Protože postava Liesel ho několikrát odhalí, jak je vidět v ukázce, bylo třeba najít přirozený tělový odstín, aby falešné bříško nepůsobilo cizorodě.

A podobně jako v řadě dalších případů se film potkal se skutečností. Produkce totiž nyní ohlásila první hosty slavnostní brněnské premiéry. Carice van Houten, Rudá kněžka z Hry o trůny mezi hosty bude, ale jméno Hanny Alström chybí.

„Hanna očekává narození miminka, lékaři jí nedoporučili delší cesty, a proto bohužel do Brna nedorazí. Jednáme o možnosti, že by diváky premiéry pozdravila alespoň na dálku," sdělili. Podle toho, kdy se film natáčel, je docela dobře možné, že potomek Hanny Alström byl počat právě při natáčení Skleněného pokoje v Brně.

Něco podobného potkalo před několika lety také herečku Aňu Geislerovou, která propůjčila pro postavu Liesel český hlas. Když Aňa točila s Janem Hřebejkem drama Líbánky, také nosila umělé bříško a vzápětí přišla do jiného stavu a porodila syna Maxe.

Reklama

Další články

Načítám