Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že nejen v Hollywoodu se letos zrodila hvězda. Zdeněk Godla (48), známý jako Franta z veleúspěšného seriálu Most!, jde opravdu na dračku. Už nějakou chvíli se šuškalo, že by se měl objevit v jiném úspěšném seriálu Ordinace v růžové zahradě. TV Nova nyní potvrdila jeho angažmá a prý se máme opravdu na co těšit.

„Pro Zdeňka Godlu máme připravený skutečně velmi zajímavý příběh v oblíbené dějové lince doktora Švarce. Mohu potvrdit, že ztvární jeho bratra,“ prozradila Simona Matásková, kreativní producentka seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. A jak je možné, že má doktor Švarc, kterého hraje Martin Zounar (56), takového bratra?

„Mohu slíbit, že odpověď na tuto otázku nebude jediným překvapením, které pro diváky v souvislosti s ním chystáme,“ doplnila Matásková a přislíbila, že se diváci mohou těšit na spoustu zábavných momentů.

„S Martinem Zounarem fungují skvěle a velmi hezky na něj reagují i ostatní herečtí kolegové. Zdeněk Godla začne natáčet v horizontu několika týdnů a diváci se na něj mohou těšit v nové, patnácté, sezóně seriálu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám