Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Demetra Nyx (26) je sexuální koučka pro muže z Los Angeles s tak trochu zvláštním koníčkem. Snaží se ženy povzbudit, aby se měly víc rády a nestyděly se za něco naprosto běžného, jako je perioda. Menstruační krví si maže obličej a další části těla a fotí se na sociální sítě.

„Tolik se stydíme za naše těla a ani si to neuvědomujeme. Menstruace je neuvěřitelně magickým obdobím, které nás posiluje. Ale naše společnost se to před námi snaží skrývat,“ sdílela u jednoho ze svých příspěvků.

Zatímco pro většinu žen je toto období cyklu naprostým hororem, Demetra je změnami vlastního těla maximálně fascinována. „Sdílet snímky s krví na obličeji byl impuls, ze kterého jsem později vytvořila sérii na podporu žen. Moje krev se pro mě stala krásnou zábavou."

K této pro mnohé nechutné aktivitě se Demetra uchýlila poté, co se celý život za svou menstruaci styděla. Řada sledujících jí za to nadává, a i někteří její známí se od sex koučky prý odvrátili. Ani to ji ale neodradilo. „Kdyby se o tom víc mluvilo, lidi by to tolik neobtěžovalo,“ svěřila britskému The Mirror Demetra, která prý dostává mnohem víc pozitivních komentářů než těch negativních.

Reklama

Další články

Načítám