Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpívající kytaristka Tereza Rays, která vystupuje pod jménem Electric Lady, se extravagance rozhodně nebojí. Má spoustu tetování, nosí africké copánky až po zadek a za zmínku stojí i její bujné vnady, které na křtu svojí desky předvedla v obřím dekoltu.

V šoubyznysu není nováčkem, i když z českých pódií ji moc neznáme. "Sice už funguju patnáct let, ale jezdíme hlavně do zahraničí, i svoji první desku jsem vydala v roce 2015 v americkém Texasu. Ale třeba v roce 2016 jsme jeli turné s Mandrage a loni jsem vystupovala s Rytmusem nebo Olgou Lounovou a teď se chystají i další spolupráce," objasnila nám svoji kariéru Terezu.

Extravagantní zjev je jejím poznávacím znamením, i když se ne vždy setká s kladným ohlasem. "Pro někoho může být můj zjev až moc, ale takoví lidi mě asi moc nezajímají," smála se Tereza. "Mě image bavila vždycky, když jsme začínala, měla jsem zase obřího barevného kohouta na hlavě, a pak se mi zalíbily tyhle copánky, které jsou dost efektní a dá se s nimi při vystoupení házet. A tetování přibývají podle životních zkušeností," dodala.

Reklama

Další články

Načítám