Hlavní obsah
Článek

Bavič Richard Genzer (57) má sice dost kil navíc, ale ani to mu nezabránilo v tom, aby se svlékl prakticky donaha, a pouze v kožených tangách předvedl úžasnou taneční kreaci v centru Prahy. Podívejte se na výborné video, ve kterém Genzer ukazuje své obří hýždě a ještě nezapomenuté taneční umění.

Jde asi o nejvtipnější počin bývalého člena taneční skupiny UNO za posledních pár let. Genzer se takhle ale nerozparádil jen tak. Šlo o sázku. Geňa se vsadil, že pokud facebooková stránka pořadu Primy Partička dosáhne sto tisíc fanoušků, zatančí takřka v rouše Adamově. A protože fanouškovská základna pořadu je silná a vidět polonahého Genzera byla pro ni obrovská výzva, dnes se stránka pořadu, kde Richard vystupuje s nerozlučným kamarádem Michalem Suchánkem (58), líbí už 135 tisícům lidí.

"Herci dění na Facebooku velmi prožívají. Proto si dali závazek, že když dosáhnou sto tisíc fanoušků, udělají video. A protože je to velmi baví, už chystají i další vtipná videa," uvedl Marek Winkler z televize Prima. Co bude příště? Nahý Suchánek si zaplave ve Vltavě? Asi se máme na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám