Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stres a vyčerpání jsou často zdrojem problémů s potencí u mnoha mužů. Řešení nabízí farmaceutické přípravky, ale nesou s sebou i zdravotní rizika. Naštěstí existují bezpečné přírodní preparáty, které pomohou při poruše erekce nebo nedostatku výdrže. Rostlinná afrodiziaka vrací mužům i ženám sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálních aktivit. Vyzkoušejte nejosvědčenější z nich.

Brazilská guarana stojí za sexuální výkonností a temperamentem Jihoameričanů

Foto: EXOTIC HERBS
Více

Foto: EXOTIC HERBS

Komerční sdělení

Guarana (Paullinia cupana) je tradičním potravinovým doplňkem Brazilců pro zvýšení vytrvalosti a odstranění únavy. Je zdrojem až čtyřnásobného množství kofeinu, než je obvyklé v kávě. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, čímž dochází k dokonalejšímu prokrvení v intimních partiích, dodává energii a posiluje libido. Guarana GUARANAPLUS je k dostání v nejvyšší kvalitě v baleních po 20, 50 a 200 tabletách, případně jako čistý prášek z drcených semen.

Peruánská maca je vyhledávána pro posilující vliv na plodnost už od dob Inků

Foto: EXOTIC HERBS
Více

Foto: EXOTIC HERBS

Komerční sdělení

Maca (Lepidium meyenii) obsahuje omlazující komplex látek dodávající tělu energii a stimulující správnou tvorbu hormonů. Poskytuje tělu dostatek zinku, jedné ze základních surovin pro tvorbu pohlavních hormonů. Řada bylinných doplňků GUARANAPLUS zahrnuje nejen samotnou organickou macu, ale také speciální směsi Guarana-Maca a Kotvičník-Maca. Objevte jejich sílu a vliv na reprodukční zdraví.

Kotvičník - zázračná bylinka pro náruživý sex a svalnaté tělo

Foto: EXOTIC HERBS
Více

Foto: EXOTIC HERBS

Komerční sdělení

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) zvyšuje produkci testosteronu, posiluje potenci a růst svalové hmoty. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti a zbytnění prostaty. Pozitivně působí na psychiku, potlačuje stres, úzkost a deprese. Organický kotvičník z Bulharska v produktech GUARANAPLUS obsahuje směs mleté nati a plodů pro dosažení maximálního účinku.

Kama Sutra považuje ašvagandu za roznětku silné vášně a touhy

Foto: EXOTIC HERBS
Více

Foto: EXOTIC HERBS

Komerční sdělení

Ašvaganda (Withania somnifera), známá jako indický ženšen, dokáže posílit všechny údy těla. Má omlazující vliv, zkvalitňuje sexuální život a podporuje fyzickou i psychickou kondici. Rostlinné složky jako steroidní laktony, fytosteroly a alkaloid withanin jsou zdrojem celého spektra medicinálních účinků. V prášku nebo veganských kapslích ji koupíte v řadě organických suplementů GUARANAPLUS.

Ženšen pravý

Foto: EXOTIC HERBS
Více

Foto: EXOTIC HERBS

Komerční sdělení

(Panax ginseng) je velmi účinný tonizující prostředek, který celkově podporuje vitalitu a imunitu. Tradičně je doporučen pro doplnění energie, zvýšení vytrvalosti a podnícení sexuálního apetitu v jakémkoliv věku. Výše zmíněné produkty zakoupíte z pohodlí domova v našem e-shopu .

Další články

Načítám