Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco o šatníku vévodkyní z Cambridge (42) i ze Sussexu (42) mají jejich fanoušci díky médiím, specializovaným blogům a bezpočtu instagramových stránek poměrně dokonalý přehled, ženám z jiných královských rodin se takové pozornosti nedostává. A je to škoda. Například styl španělské královny Letizie (46) rozhodně stojí za pozornost.

Skvěle vypadala i ve čtvrtek na zahájení mezinárodního veletrhu současného umění ARCO, kam doprovázela manžela, španělského krále Filipa VI. (51), a peruánského prezidenta s manželkou. Do uměleckého centra dorazila v elegantních, a přitom moderních černých kožených šatech s páskem a doplněných psaníčkem stejné barvy a nude lodičkami.

Do královské rodiny se někdejší novinářka přivdala v roce 2004. Manželovi porodila dcery Leonor a Sofii. Před králem Filipem VI. byla Letizia vdaná za spisovatele, novináře a učitele Alonsa Guerrera Péreze.

Reklama

Další články

Načítám