Hlavní obsah
Článek

To, že měl jako dítě skoro metrák, už přiznal. Teď ale moderátor Velkých zpráv a Názorů bez cenzury Matěj Misař (31) vytáhl ze svého archivu další pecku. Záběr z rodinné dovolené v Egyptě dokazuje, že na sobě opravdu zapracoval.

Turistickou atrakci, jízdu na velbloudovi, si jako malý nemohl nechat ujít, vznikl při ní tenhle snímek. „Bylo to na dovolené v Egyptě, v poušti, kde jsem byl s mamkou. Mohlo mi být tak jedenáct let, a to je právě ten věk, kdy jsem se blížil metráku,“ prozradil Misař.

„Doteď si pamatuji, jak mě na toho velblouda museli vysazovat tři muži,“ směje se. S tím je teď ale konec a Matěj se díky disciplíně a tréninku vypracoval. Teď má zhruba sedmdesát kilogramů a dál sportuje. To hlavní, co mu pomáhá, je pravidelný trénink, cvičí až šestkrát týdně a má upravený jídelníček.

„Popravdě s váhou bojuji dodnes. Musím dostatečně cvičit a k tomu vědět, co jíst. V září se chystám na další půlmaraton a k tomu to chci do léta docela vysekat. Navíc, rád bych trochu přispěl k tomu, aby se lidé začali zajímat o to, co jí, jak jí a že takové ty strojené jídelníčky jsou úplně k ničemu,“ dodává moderátor. On sám je milovníkem burgerů, ale musí se hlídat.

„Ohledně jídla mi radí odborník na výživu. Jsem jen pod dohledem. Na mě to funguje, je tam ještě ten bič nahoře,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám