Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Famke Janssen (54) se proslavila řadou rolí. Proslula hlavně v X-Menech, ve snímku 96 hodin, bondovce Zlaté oko, seriálech Hemlock Grove nebo Plastická chirurgie s.r.o. a dalších. Dnes byste ji však skoro nepoznali. Janssen vyfotografovali v ulicích Londýna s poněkud napuchlým obličejem. Její pověstné ostré rysy jsou ty tam.

Nizozemská herečka v minulosti přiznala, že pravidelně holduje botoxu a výplním různých částí obličeje. V posledních letech však jako by spíš mládla, než stárla. Mladistvý vzhled herečka sama přisuzuje zdravé stravě a tomu, že příliš nekonzumuje maso a zásadně nepije vodu z plastových lahví.

S botoxem to však možná trochu přehnala, neboť se nápadně začíná podobat kočičí ženě. Janssen je podle všeho od rozvodu s režisérem Todem Williamsem single. S tím se po pěti letech manželství rozvedla v roce 2000. Herečka nemá děti a život zasvětila modelingové a později filmové kariéře. I v současné době jde z role do role a je hojně obsazovaná i v amerických seriálech.

Reklama

Další články

Načítám