Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Katie Piper (35) se v médiích objevuje poměrně často. Příběh bývalé modelky, kterou v roce 2008 znetvořili kyselinou, především v obličeji a dekoltu, obletěl svět. Piper dnes o děsivé zkušenosti otevřeně hovoří. V televizi, na sociálních sítích a svůj příběh zaznamenala i knižně.

Ani po jedenácti letech, které od události uplynuly, však Piper nemá zcela vyhráno. Tento týden se fanouškům opět ozvala z nemocnice, kde podstoupila další zákrok na obličeji. Celkem už jich má za sebou víc než dvě stě.

„Katie kvůli operaci odcestovala do Pákistánu, kde působí její dlouholetý lékař. Momentálně se zotavuje po další operaci, manžel Richie je s ní,“ cituje MailOnline mluvčího britské moderátorky a spisovatelky.

Operatérem Piper je Dr. Mohammad Jawad, jenž se o ni stará od samého začátku. „Když jsem Katie poprvé uviděl, hluboce mě to zasáhlo. Měla opuchlý obličej a oranžovo-hnědou barvu od kyseliny,“ popsal lékař pro The Guardian.

Piper je dnes pro mnohé ženy vzorem síly. Navzdory nepřízni osudu nerezignovala na život. Provdala se a s manželem Richardem Suttonem má dvě dcery, čtyřletou Belle a roční Penelope.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám