Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Karolína Kurková (40) dnes slaví narozeniny! Jedna z nejúspěšnějších světových modelek se narodila v Děčíně a svou kariéru odstartovala už v patnácti letech. Ještě než dosáhla plnoletosti, objevila se v prestižním magazínu Vogue a odstěhovala se do New Yorku, kde pracovala pro módní firmy jako je Valentino, Chanel či Versace a do roku 2010 pak byla jednou z tváří věhlasné značky Victoria‘s Secret.

Nejen ve světě módy pak Karolína oslnila svou krásou. V roce 2007 se objevila ve filmu My Sexiest Year a později také v akčním snímku G. I. Joe.

V jejím soukromí to ale už tak růžové vždy nebylo. Aby se udržela v drsném prostředí modelingu, musela si udržovat štíhlou linii. Prošla si anorexií a zdravotními problémy. Poté, co přibrala až 16,5 kilogramů, jí lékaři zjistili poruchu štítné žlázy a v pouhých 24 letech se u ní objevila předčasná menopauza. Zlé časy ale nakonec pominuly a po úspěšné léčbě se modelka provdala za Archieho Druryho, kterému porodila dva syny Tobina (9) a Noaha (3).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám