Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době dětství a dospívání se Ester Berdych Sátorová (31) věnovala sportu, zejména tenisu, střídmě a rekreačně. Nyní je modelka ale nadšeným vyznavačem zdravého životního stylu. Doma u ní prý nenajdete žádné sladkosti ani nezdravé jídlo, pouze nutričně hodnotné potraviny. Ester denně cvičí a tento rituál nevynechává ani na cestách, nebo když se právě chystá na brzkou ranní cestu.

„I když někam letím a musím tam být k dispozici celý den, tak nemám čas si jít ráno zaběhat. Klidně vstanu ve tři hodiny ráno a jdu běhat. Ani dnes to nebylo výjimkou. Stihla jsem si zacvičit, vyndat myčku a dát pračku, lehce se nahodit a přijet sem,” prozradila na tiskové konferenci pořádané u příležitosti představení manželů Berdychových coby tváří českého módního řetězce,” říká modelka.

Ester nezná výmluvy. „Je to jen o organizaci času a o tom, jaké jsou jeho priority.”

Modelčinou motivací ve cvičení je samozřejmě její manžel, tenista Tomáš Berdych. „On je mým hnacím motorem a podporujeme se v tom,” říká Ester. Někdy Ester na svém těle maká víc než její manžel, profesionální sportovec. „Dospělo to do fáze, kdy mě manžel tahá z běhátka a říká mi, abych si odpočinula, že jsem toho měla víc než on sám. Bez pohybu nemůžu být, je to pro mě droga,” usmívá se Ester Berdych Sátorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám