Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy kabaretní zpěvačka. Tak se předvede na divadelních prknech již brzy Eliška Bučková (34). Modelka a vítězka korunky krásy z roku z roku 2008 se pilně připravuje na svou novou roli. V připravovaném muzikálu Kvítek mandragory ztvární jednu ze zpěvaček vokálního tria DreamGirls.

A bude to nejen hudební zážitek, ale i pastva pro oči. Bučková se totiž předvedla v jednom ze svých kostýmů a nutno říct, že v něm vypadá skvěle. „Když mi producent Oldřich Lichtenberg nabídl, že bych mohla účinkovat v tomhle muzikálu, ani jsem se neptala, o co půjde, a hned řekla ano. Strašně moc jsem se toužila sem vrátit. Mám krásné vzpomínky na Ofélii z muzikálu Hamlet, teď si zahraji v Kvítku mandragory. Jsem nadšená, splnilo se mi přání, a navíc v představení, které mě chytlo,“ svěřila se Bučková.

Ta se v sexy kostýmku kabaretní umělkyně nepředvedla sama. V představení se bude potkávat například s muzikálovou zpěvačkou Alžbetou Bartošovou nebo Mariannou Polyakovou. Své sexy křivky a krásný hlas ale na jevišti předvede například i Michaela Gemrotová (38), která stejně jako její kolegyně vypadala během focení programu na Kvítek mandragory skvěle. No posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám