Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeremy Meeks (35) se proslavil jako nejkrásnější kriminálník na světě, a ještě když bručel ve vězení, využil svého atraktivního vzhledu a nastartoval modelingovou kariéru. Ta mu sice slušně vynáší, a ještě slušněji se zaopatřil, když sbalil dědičku módního řetězce Chloe Green (27). Ani to vše mu nicméně nezajistilo místo mezi áčkovými celebritami.

Když totiž dorazil do Chateau Marmont v Los Angeles, kde Beyoncé a Jay-Z pořádali pooscarový večírek, nejspíš doufal, že se tam vetře bez pozvání. To se mu ale nepodařilo. „Když Jeremy dorazil ke dveřím, žena s deskami v ruce mu oznámila, že není na seznamu hostů a bude muset odejít,“ sdělil zdroj portálu MailOnline. Ženu se pak údajně ještě chvíli snažil přesvědčit, ať ho pustí, ale po pěti minutách ho to přestalo bavit, nasedl do auta a odjel.

K hvězdám jako Rihanna, Jennifer Lopez, Natalie Portman, Jason Momoa a dalším se tak bohužel nepřipojil. Meeks kromě svého vzhledu proslul ještě skandálem, kdy byl na jachtě přistižen při nevěře. Svou tehdejší manželku a matku syna Jeremyho podváděl právě s Chloe Green. Dědička řetězce Topshop mu vloni v létě porodila syna Jaydena a už několik měsíců se šušká o zásnubách a ohromné veselce, která se údajně chystá. Na večírek k Beyoncé a Jayovi-Z se bývalý trestanec sice nedostal, ale špatně se určitě nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám